Computer onderdelen: sleutelen aan je laptop

Laten we eerlijk zijn: er is niets fijners dan even ongestoord je schuur of mancave in te duiken om een paar uur rustig te sleutelen aan het één of ander. Geen gezeur aan je hoofd, deur op slot en soms even een stevig muziekje erbij. Ik probeer dat nog steeds in ieder geval één keer per week te plannen. Weg van vrouw en kinderen, even ongestoord tijd voor mezelf. Dat doe ik al sinds mijn vroegste jeugd. Als snel geprikkelde puber stuurde mijn vader me altijd naar de schuur. ‘ga maar aan die brommer sleutelen, jongen,’ zei hij dan. En echt, het hielp. Later ging ik gewoon uit mezelf naar de schuur. Het werd een vast geintje. Dat sleutelen doe ik nog steeds, maar niet meer aan die brommer. Ik heb mezelf aangeleerd computers te repareren. Computer onderdelen koop je namelijk makkelijk online en als er eens iets kapot is, ga ik ermee aan de slag. En dat levert tegenwoordig ook wat op.

Computer onderdelen voor de buurt

Ik merkte dat ik best wat handigheid had voor het in en uit elkaar halen van computers. Het begon toen de computer van mijn dochter een keer stuk was. Zij was natuurlijk gelijk in paniek. Haar hele leven speelt zich online af. Maar ja, geld voor een nieuwe was er niet. Ik met computer en al naar de schuur en al gauw ontdekte ik wat er kapot was. Nu moest ik de juiste computer onderdelen vinden om één en ander te vervangen. Nou, die had ik dus ook zo. Gewoon online. Kortom, die computer deed het al gauw weer en ik vond het erg leuk om te doen. Daar sprak ik eens over met mensen uit de buurt en al gauw stond ik bekend als een soort van computer dokter. Mensen betalen me zelfs voor de reparaties terwijl het voor mij gewoon een fijne hobby is.

Nieuwe hobby

Ik heb gewoon een nieuwe hobby ontdekt met het repareren van computers. Ik weet precies waar ik computer onderdelen kan kopen en dan kan ik uren aan de slag. Het is erg leuk om te doen want het helpt me ook gewoon ontspannen. En ik ben er ook wel trots op dat ik op deze manier steeds meer kennis vergaar. Laatst ben ik ook eens gevraagd op mijn werk wat op te lossen en dat lukte ook. Ik wist precies welk type processor er nodig was om de computer tot de beste prestaties te krijgen! Wie weet ligt er een hele nieuwe carrière op me te wachten!