Ideaal voor de digitale generatie: een powerbank bedrukken

Stel, je gaat een online cursus volgen. Dat is heel logisch, want die cursussen zijn er in alle soorten en maten. Er is er altijd wel een te vinden die bij je past. Maar, en nu komt het, dan moet je wel altijd online kunnen zijn op het moment dat jij dat wilt. En soms is je mobiel, tablet of laptop ineens zomaar leeg, terwijl jij net de smaak te pakken hebt. Als jouw opleiding dan slim is geweest, hebben ze een powerbank bedrukken gedaan en die aan jou gegeven toen je je inschreef.

Een powerbank bedrukken voor je online cursus

Powerbank bedrukken
Een powerbank bedrukken voor je online cursus en die cadeau doen aan je cursisten is zo ongeveer het slimste wat een opleider kan doen. Je cursisten kunnen sneller en op alle gewenste tijden jouw opleiding volgen en zo doorstromen naar je volgende opleiding. Met een powerbank bedrukken zorg je dat je cursisten altijd kunnen werken aan hun opleiding. Ook al zitten ze in de tram, trein of op de camping. Een powerbank bedrukken en uitdelen is daarom een briljante marketingstrategie. Want als je een powerbank bedrukken laat met je eigen logo, nodigt dat anderen weer uit om eens op jouw site te gaan kijken. En wie weet wat dat oplevert?!

Een powerbank bedrukken voor het goede doel

Wanneer je bijvoorbeeld werkt met mensen die voor jouw goede doel langs de deuren gaan om donaties te regelen, weet je het. Je geeft de mensen een tablet mee, maar voor ze het eind van de eerste straat hebben bereikt is die leeg. Zo gaat dat nou eenmaal. Als je een powerbank bedrukken laat voor deze mensen, kun je ze de kans geven om meer donaties binnen te halen voor jouw goede doel. Wanneer je een powerbank bedrukken laat en die cadeau doet aan alle nieuwe donateurs, vergroot je je naamsbekendheid aanzienlijk. Zo’n powerbank wordt namelijk op ieder gewenst moment aan een apparaat gekoppeld. En daarmee zichtbaar voor de hele wereld.

Een powerbank bedrukken duur?

Het bedrukken van een powerbank kost geld. Maar dat het bedrukken van een powerbank duur is, dat hoor je mij niet zeggen. Sterker nog, wanneer je veel dezelfde powerbanks met dezelfde bedrukking bestelt, worden ze per stuk steeds goedkoper. Je zult zien dat het uitdelen van een goede powerbank met een mooie bedrukking uiteindelijk hartstikke veel goodwill kan opleveren. En goodwill levert klanten op en klanten geld. En dan valt de aanschaf van zo’n powerbank best mee!