Kom snel aan een baan met een opleiding van Fabius

Met een diploma kom je sneller aan een baan en maak je bovendien aanspraak op een hoger salaris. Helemaal als je kiest voor een opleiding in een sector waar er altijd vraag is naar meer personeel. Fabius biedt opleiding aan die gerelateerd zijn aan kantoorwerkzaamheden, administratie en boekhouding. Het is de grootste aanbieder van dat type opleidingen in Nederland. Er zijn meer dan 50 locaties in ons land waar studenten Fabius opleidingen kunnen volgen. Er is er dus altijd wel één bij jou in de buurt.

De garanties van Fabius

Fabius gelooft dat een persoonlijke aanpak het beste werkt. Elke student is anders en zal dus ook op een andere manier het beste kunnen leren. Daarom wordt er met kleine klassen gewerkt. Op die manier is er de garantie dat leerkrachten veel tijd en aandacht kunnen besteden aan individuele leerlingen. Je krijgt een persoonlijk plan en er is altijd iemand waar je terecht kunt met vragen of problemen. Het diploma dat je krijgt als je een opleiding succesvol afrondt is waardevol en geeft je een goede uitgangspositie. Omdat er altijd veel vraag is naar mensen met een achtergrond in onder andere de boekhouding zul je veel vacatures vinden waar je op kunt reageren.

De vele taken van een boekhouder

De financiële administratie is een cruciaal onderdeel van elk bedrijf of organisatie. Een boekhouder is verantwoordelijk voor het maken van facturen en het bijhouden van de inkomsten en uitgaven van een bedrijf. Daar komen ook belastingzaken bij kijken en een als je bij de financiële administratie werkt ben je een expert in het doen van aangiften. Zulk belangrijk werk vereist veel precisie. Boekhouders zijn mensen die graag op de details letten en zeer secuur te werk gaan. Fabius helpt je met het ontwikkelen van deze vaardigheden zodat jij aan de slag kunt als professioneel boekhouder.